Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Ξεσπούν οι συγγενείς των ανηλίκων που κατήγγειλαν ξυλοδαρμό

Αγρίνιο: Ξεσπούν οι συγγενείς των ανηλίκ...

Δείτε όσα είπαν

Ξεσπούν οι συγγενείς των ανηλίκων που καταγγέλλουν ότι επιχειρηματίας τους κλείδωσε στο μαγαζί του και τους ξυλοφόρτωσε.

Για το απίστευτό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου. Όπως καταγγέλθηκε ο πατέρας ενός παιδιού μαζί με τρεις συγγενείς του ξυλοκόπησαν 14χρονους επειδή είχαν τσακωθεί με τον γιο τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιοκτήτες καταστήματος εστίασης, 41χρονος και 41χρονη φέρεται να προσκάλεσαν δύο έφηβους εντός του χώρου και στη συνέχεια να τους οδήγησαν στην αποθήκη. Εκεί, τους πήραν τα κινητά τους επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά. Παρόντες και συμμετέχοντες καταγγέλλεται πως ήταν δυο ακόμη συγγενείς του ζεύγους. Μια 71χρονη και ένας 41χρονος. Τα παραπάνω υποστήριξαν τα παιδιά.

Ξεσπούν οι συγγενείς

 «Γιατί τα βάλανε τα παιδιά στην αποθήκη και τα κοπανάγανε, είναι παιδιά και θέλουν αγάπη» λέει η γιαγιά ενός από τους 14χρονους. Το Tlive παρουσιάζει και ηχητικό ντοκουμέντο με τον πατέρα να ζητά από τους ανηλίκους να πάνε στο κατάστημά του και να ζητήσουν συγγνώμη από το γιο του. Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα τσακωμό μεταξύ των νεαρών το οποίο δεν είναι σοβαρό, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Τελικά για το περιστατικό έγιναν τέσσερις συλλήψεις και σε βάρος των τεσσάρων συγγενών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, σωματικές βλάβες, παράνομη κατακράτηση και εξύβριση.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ορίστηκε δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις