Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΠΔΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για το Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus

ΠΔΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για το Νέο Ευρ...

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, τo Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιάννη Αίσωπο, πραγματοποίησαν Workshop, με θέμα το Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus. Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για το «NewEuropeanBauhaus» που λειτουργεί ως μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επειδή γίνεται το σημείο συνάντησης της τέχνης, του πολιτισμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας για ένα μέλλον πιο βιώσιμο, συμπεριληπτικό και όμορφο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Φωκίωνας Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας & Καινοτομίας, ως εκπρόσωπος της ΠΔΕ εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την υψηλό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων φοιτητών στην πρόσκληση αυτή.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Δρ. Γιάννης Αίσωπος, Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Π. Πατρών,  η Δρ. Βασιλική Πετρίδου, Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Πατρών o Δρ. Ηλίας Κωνσταντόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιου Πατρών, και η Δρ. Αγάπη Πρώιμου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιου Πατρών, και η Δρ. ΡίβαΛάββα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στο workshop συμμετείχαν περισσότεροι από 100 φοιτητέςτου Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών σε ένα κλίμα εξαιρετικό, παρουσιάζοντας  πρακτικά παραδείγματα εφαρμογής  των αρχών της σχολής Bauhaus και αναζητήθηκαν ιδέες για το Νέο, που επιδιώκει ένα μέλλον βιώσιμο, πράσινο, συμπεριληπτικό προς όφελος των ευρωπαίων πολιτών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις