Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χρήστος Πλαϊνης: «Ο χαμός της αδελφής μου έχει στιγματίσει τη ζωή μου»

Χρήστος Πλαϊνης: «Ο χαμός της αδελφής μο...

«Δε θα νιώσω και πολύ ευχάριστα αν τα παιδιά μου πουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική»

Ο Χρήστος Πλαϊνης μίλησε για το χωρισμό του, την επόμενη σχέση της ζωής του και το δεύτερο παιδί, την απώλεια της αδελφής του που τον στιγμάτισε, αλλά και το κίνημα metoo.

«Δεν παρακολουθώ τις σειρές που παίζω. Αρκετές περιόδους δε χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά, έπαιρνα κι εγώ, δεν είναι ντροπή να ζητάς δουλειά. Έχω δουλέψει σε μπαρ νύχτα, ήταν πολύ δύσκολο. Γελούσαμε πάρα πολύ στα γυρίσματα της σειράς “Η Μαρία η άσχημη”.

Με τη σύντροφό μου, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί, είμαι τυχερός που κάναμε μια όμορφη οικογένεια. Ποτέ δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε επόμενη σχέση, το παιδί από προηγούμενο γάμο είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας. Η αποδοχή της Σταυρίνας από τον πρώτο γιο μου ήταν αυτό που ξεμπλόκαρε τη σχέση και την προχώρησε στον ερχομό ενός ακόμα παιδιού.

Δε θα νιώσω και πολύ ευχάριστα αν τα παιδιά μου πουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική. Ο χαμός της αδελφής μου και ο χωρισμός μου από το παιδί ουσιαστικά, είναι τα γεγονότα που έχουν στιγματίσει ή αλλάξει πολύ τη ζωή μου. Ως παιδί χωρισμένων γονιών κι εγώ είχα ένα θυμό», είπε αρχικά ο Χρήστος Πλαϊνης.

 «Έπρεπε να έχει γίνει το metoo, πρέπει με κάθε τρόπο να σταματήσει. Ήμουν σε ένα συμβάν έντασης, αλλά δεν αφορούσε σε εμένα», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Πλαϊνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight