Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν Ι.Χ. στη λαϊκή επειδή ξέχασαν να ενημερώσουν!- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εγκλωβίστηκαν Ι.Χ. στη λαϊκή επει...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Καμία διέξοδος

Αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν σήμερα στη λαϊκή αγορά τη Δευτέρας στην Πάτρα. Συγκεκριμένα στην οδό Ηλείας, στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας,  πάγκοι και αυτοκίνητα είναι παραταγμένα στη σειρά με τα δεύτερα να μην μπορούν να μετακινηθούν μέχρι να κλείσει η λαϊκή με ό,τι  αυτό συνεπάγεται για τις μετακινήσεις των ιδιοκτητών τους. Από την άλλη πλευρά, η λαϊκή περιορίζεται λόγω των θέσεων που καταλαμβάνουν τα σταθμευμένα οχήματα.

Ο Πέτρος Ψωμάς, επικεφαλής του σπιράλ, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στην κατάσταση που δημιούργηθηκε επισημαίνει πως "έχει χαθεί εντελώς στην Πάτρα μας η έννοια της "έγνοιας"...

Μιλώντας στο thebest.gr αναφέρει πως η λαϊκή αγορά μετακινείται μετά από κάποιους μήνες κι έτσι σήμερα επέστρεψε στην περιοχή και το πρωί στήθηκαν πάγκοι στην οδό Ηλείας μετά από μήνες, χωρίς να υπάρξει όπως αναφέρει, ενημέρωση των κατοίκων, από τους αρμόδιους, ώστε να μην παρκάρουν. Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν αρκετά αυτοκίνητα.

"Πέρα από  αντιπολιτευτική διάθεση και τη φυσιολογική οργή, αυτό που αισθάνομαι είναι ότι έχει χαθεί η έννοια της "έγνοιας". Ο Δήμος ή οι υπεύθυνοι,όποιος κι αν είχε την υποχρέωση ή την ευθύνη, δε νοιάστηκε να ενημερώσει έγκαιρα κάποιους συνδημότες, να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους. Αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί, ούτε από την έλλειψη προσωπικού, ούτε από πολλές αρμοδιότητες που μας δίνονται ενώ δεν έχουμε τους πόρους να τους υπηρετήσουμε, δηλαδή δεν έχει δικαιολογία. Εδώ υπήρξε έλλειψη συντονισμού και κάποιος σίγουρα το ήξερε και δεν νοιάστηκε να κάνει μια απλή κίνηση. Να ενημερώσει τους δημότες. Δείχνει την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Οι λαϊκές αγορές δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι κάτι που συμβαίνει διαρκώς. Δεν μπορεί να μην ήξερε ο Δήμος ότι επιστρέφει αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Πρώτος η λαϊκή αγορά έχει περιοριστεί και δεύτερον κάποιοι Πατρινοί εγκλωβιστηκαν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκινητά τους για κάποιες ώρες" σχολιάζει ο κ. Ψωμάς. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις