Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Φέρτης: Ήθελε να μάθει ο κόσμος για τη μάχη του με το Αλτσχάιμερ

Γιάννης Φέρτης: Ήθελε να μάθει ο κόσμος ...

Όπως διευκρίνισε η Κάκια Ιγερινού, ήταν επιθυμία του ηθοποιού να προχωρήσει στην αποκάλυψη για την υγεία του

Τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ δίνει ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης και όπως έκανε γνωστό η Κάκια Ιγερινού, ο ίδιος ο ηθοποιός ήθελε ο κόσμος να το ξέρει.


Η σεναριογράφος μερικών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της μικρής οθόνης έκανε το βράδυ της Τετάρτης μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε για τον 84χρονο.

 

Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του.

«Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight