Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Χαλαζόπτωση στην Ερέτρια - Χωρίς ρεύμα από την κακοκαιρία περιοχές της Λάρισας

Καιρός: Χαλαζόπτωση στην Ερέτρια - Χωρίς...

Αισθητή η αλλαγή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας

Αισθητή είναι η αλλαγή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης εκδηλώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή της Ερέτριας η οποία συνοδεύτηκε και από αστραπές.

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Λάρισας λόγω της κακοκαιρίας

Στο σκοτάδι έχουν «βυθιστεί» εδώ και ώρα περιοχές του νομού Λάρισας εξαιτίας βλαβών που έχουνε προκύψει στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει αυτή την ώρα την Περιφερειακή Ενότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, χωρίς ρεύμα σε σημεία τους είναι αυτή την στιγμή οι εξής περιοχές: Κιλελέρ, Νίκαια Χάλκη, Αμπελώνας, Τύρναβος, Βρυότοπος.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έχουνε σπεύσει στα σημεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες, χωρίς ωστόσο να έχουνε δώσει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης.

Επεκτείνεται η κακοκαιρία

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΕΜΥ βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά ενώ πρόσκαιρα θα επηρεαστεί η Ήπειρος και η δυτική Στερεά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη 19/05 τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν νοτιότερα, επηρεάζοντας επιπλέον τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου.

Τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 19/05 ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές. Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι ωστόσο η πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών της Πέμπτης 19/05, συγκριτικά με τις αντίστοιχες της Τετάρτης, πτώση η οποία όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί θα είναι της τάξης των 8-10 βαθμών Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις