Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προς λουκέτο το υποκατάστημα της Πειραιώς στα Καλάβρυτα

Προς λουκέτο το υποκατάστημα της Πειραιώ...

Έχει κλείσει και το υποκατάστημα στην Κλειτορία

Η απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει υποκαταστήματα χτυπά και τα Καλάβρυτα. Μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην Κλειτορία το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες  κλείνει και το υποκατάστημα των Καλαβρύτων.


Το επερχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, θα αναγκάσει κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες "ταξιδεύουν" για μια και μόνο τραπεζική συναλλαγή. Ιδιαίτερα αυτούς για τους οποίους η εξυπηρέτηση μέσω διαδικτυακών συναλλαγών όχι μόνο δεν είναι ιδιαίτερα προσφιλής, αλλά λόγω ηλικίας καθίσταται σχεδόν αδύνατη.
Στους σχεδιασμούς που έχει εκπονήσει, η διοίκηση της Τράπεζας, προβλέπεται ότι θα κλείσουν περισσότερα από 50 καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ ο συνολικός αριθμός εργαζομένων στον κλάδο θα μειωθεί τουλάχιστον κατά δεκάδες.


Πολλοί εργαζόμενοι σ' αυτές τις μονάδες θα αποχωρήσουν με εθελουσία έξοδο, άλλοι θα μετακινηθούν, ενώ ανακατατάξεις προσωπικού θα γίνουν σε όλο το εύρος των δικτύων, καθώς ο όγκος και η φύση των συναλλαγών αλλάζουν με την ψηφιοποίηση.


Ήδη εδώ και αρκετό καιρό στο υποκατάστημα της Πειραιώς δεν μπορούν να γίνουν συναλλαγές έως 400 ευρώ με μετρητά εντός της Τράπεζας.
Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των Καλαβρύτων που εξυπηρετεί μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Κλειτορίας, μια πολύ μεγάλη ορεινή περιοχή, με ηλικιωμένους, αγρότες και επαγγελματίες, αναμένονται έντονες αντιδράσεις, που όμως όπως όλα δείχνουν δεν είναι ικανές μέχρι σήμερα να αποτρέψουν την ανειλημμένη απόφαση.

πηγή  kalavrytanews.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις