Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στις 20/5 το καινούριο βιβλίο του Κώστα Μπουλμπασάκου

Πάτρα: Παρουσιάζεται στις 20/5 το καινού...

Σε εκδήλωση στις 20.00 στο αίθριο του απαλιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη

Την προσεχή Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 στις 20.00 πρόκειται να παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη, το νέο βιβλίο του συμπολίτης δημοσιογράφου, μέλους της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου & Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), Κώστα Μπουλμπασάκου με τίτλο “Χειραποσκευές” που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό από τις εκδόσεις 24γράμματα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η φιλόλογος, Δρ. κοινωνιολογίας Μίνα Πετροπούλου και η φιλόλογος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας Ήρα – Ειρήνη Κουρή. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Γιάννης Η. Παππάς, φιλόλογος, ποιητής, μεταφραστής ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο συγγραφέας Κώστας Μπουλμπασάκος.

Σε ανάρτησή του ο αγαπητός συγγραφέας και δημοσιογράφος που έλκει την καταγωγή του από την Αμαλιάδα και έχει μία σημαντική δημοσιογραφική παρουσία από τις αρχές του ’80. αναφέρει:

Στο αίθριο, τον φιλόξενο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Δημοτικού Νοσοκομείου, παρουσιάζεται το τέταρτο βιβλίο μου «Χειραποσκευές» από τις εκδόσεις 24 Γράμματα.

Ημέρα Παρασκευή 20 Μαΐου στις 8 το βράδυ δύο εκλεκτές κυρίες, η φιλόλογος Ήρα –Ειρήνη Κουρή και η φιλόλογος, δρ. κοινωνιολογίας Μίνα Πετροπούλου θα μιλήσουν για τις «Χειραποσκευές» μου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο επί 40 χρόνια αγαπημένος φίλος, φιλόλογος, ποιητής και μεταφραστής Γιάννης Παππάς.

Τον πεζό λόγο θα επενδύσει μουσικά ο σολίστ κλασικής κιθάρας Ανδρόνικος Καραμπέρης, ερμηνεύοντας έργα του Heitor Villa-Lobos

Σας περιμένω όλους να ανταλλάξουμε σκέψεις και προβληματισμούς, κυρίως όμως, να μιλήσουμε για τις 17 μικρές μου ιστορίες. Εξάλλου μια χειραποσκευή κρατάμε όλοι κι ονειρευόμαστε, ταξιδεύουμε, δημιουργούμε. Το μυστικό πάντα στο τέλος της διαδρομής είναι η χειραποσκευή του καθενός μας να ‘ ναι γεμάτη με πολύτιμες της ζωής αναμνήσεις.

*Προηγούμενα βιβλία που έχει γράψει και κυκλοφορήσει ο Κώστας Μπουλμπασάκος είναι το «19 Δευτερόλεπτα πριν…Δύο λέξεις» και το «Άληστος, Όταν γυρίσεις να χαμογελάς...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture