Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση προς τιμήν των νοσηλευτών διοργάνωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Εκδήλωση προς τιμήν των νοσηλευτών διοργ...

Απηύθυναν χαιρετισμούς η Δ/ντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας Αβραμοπούλου Χαρίκλεια, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης & ο Διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εορτασμού Νοσηλεύτριας/ Νοσηλευτή στις 12-5-2022, η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία, θέλοντας να τιμήσει το νοσηλευτικό επάγγελμα, το έργο και τον ανιδιοτελή αγώνα που προσφέρουν οι νοσηλευτές, διοργάνωσε εκδήλωση που έλαβε χώρα στον 1ο όροφο του κτιρίου «Γ. Γεννηματάς».

Στην εν λόγω εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς η Δ/ντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αβραμοπούλου Χαρίκλεια, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης Γιάννης, ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Θεοδωρόπουλος Ηλίας, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Δημόπουλος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας κ. Λίβανος Ανδρέας, η Πρόεδρος του Π.Τ. Πελοποννήσου του ΕΣΝΕ κ. Ασλανίδη Κατερίνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κ. Στελλάτος Μιχάλης, αναγνώστηκε το μήνυμα του προέδρου του 3ου Π.Τ. της Ε.Ν.Ε. και ακολούθησε ο χαιρετισμός του καθηγητή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου –Τέως Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πρεζεράκου Παναγιώτη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε βίντεο, τόσο με τους ίδιους τους νοσηλευτές που μιλούσαν για την εργασία τους και τις διεκδικήσεις τους όσο και με τα παιδιά των νοσηλευτών που δήλωναν την υπερηφάνεια τους για το έργο των γονιών τους.

Στη συνέχεια αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή των νοσηλευτών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι συμμετέχοντες μετέβησαν αρχικά στο ναΐσκο του νοσοκομείου όπου ομάδα γυναικών αγιογραφούν την Οσία Φοίβη – την πρώτη χριστιανή νοσηλεύτρια που υπήρξε Διακόνισσα του Απόστολου Παύλου και εν συνεχεία στο κεντρικό επταώροφο κτίριο όπου υπήρχαν αλμυρά και γλυκά κεράσματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των υπηρεσιών του νοσοκομείου: Τμήμα Επιστασίας, Τεχνική Υπηρεσία, Τμήμα Κλινικής Διατροφής, Τμήμα Πληροφορικής, Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας και  τους νοσηλευτές της Επιτροπής Λοιμώξεων.

Η Διοίκηση αισθάνεται με ανακοίνωση της την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους νοσηλευτές του Γ. Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» για την ανεκτίμητη προσφορά τους και τον καθημερινό τους αγώνα προσφέροντας μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Τέλος, η Διοίκηση ευχαριστεί δημοσίως ιδιαιτέρως όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην εν λόγω εκδήλωση, τις υπηρεσίες του νοσοκομείου και τους χορηγούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις