Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηράκλειο: «Με χτυπούσαν με μανία, φώναζαν θα σε σκοτώσουμε» καταγγέλλει νεαρός που ξυλοκοπήθηκε

Ηράκλειο: «Με χτυπούσαν με μανία, φώναζα...

«Προσπάθησαν να με πνίξουν» λέει ο 22χρονος άνδρας

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής στην Κρήτη. Κινούνταν με τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του. Κι αυτή ήταν μόνον η αρχή!

Μετά από λίγα λεπτά, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 22χρονος από το Ηράκλειο, ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε το τιμόνι προς τη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να υπάρξει επαφή μεταξύ τους.

Ο 22χρονος ανέφερε ότι δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία: «Τουλάχιστον για πέντε λεπτά με πατούσαν στο κεφάλι, προσπάθησαν να με πνίξουν, φώναζαν θα σε σκοτώσουμε, δεν τους ήξερα. Ευτυχώς, ήρθαν άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά και τότε αυτοί το έβαλαν στα πόδια, έφυγαν».

«Αν δεν φορούσα κράνος, θα με είχαν σκοτώσει», τονίζει, χαρακτηριστικά, ο 22χρονος.

Μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που τον βοήθησαν, αφού, όπως λέει: «Δεν θα με άφηναν, θα με χτυπούσαν μέχρι να με σκοτώσουν», ενώ αποκάλυψε πως φοβάται να κυκλοφορήσει, πλέον, στον δρόμο.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 19χρονος και έχει ταυτοποιηθεί ένας 35χρονος, γνωστός στις αρχές για παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν. Τα στοιχεία του τρίτου δράστη παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις