Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολεμική Αεροπορία: Οι «Τίγρεις» στην άσκηση του ΝΑΤΟ στον Άραξο που έγιναν viral

Πολεμική Αεροπορία: Οι «Τίγρεις» στην άσ...

Η «NATO Tiger Meet 2022», θα διεξάγεται ως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη Δευτέρα 9  στην 116 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Αράξου, η Πολυεθνική Αεροπορική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «NATO Tiger Meet 2022», η οποία θα διεξάγεται ως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022. Σε αυτή την εμφάνισή της έκαναν "τίγρεις" οι οποίες και έγιναν viral. Οι τίγρεις ήταν τρεις, με διαφορετικές αποχρώσεις και προκάλεσαν το ενδιαφέρον χρηστών των social media

Σκοπός της Άσκησης, όπως ανακοινώνει η Πολεμική Αεροπορία, είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας επιχειρησιακή εκπαίδευση υπό το πνεύμα «Εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις» βελτιώνοντας τις δεξιότητες και τη συνεργασία των μελών στη διεξαγωγή σύνθετων επιχειρήσεων.

Η Άσκηση θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών δυνάμεων από τη Χώρα μας καθώς και από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και το ΝΑΤΟ. Επίσης συμμετέχουν η Αυστρία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Πολωνία με παρατηρητές, προσωπικό και μέσα, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε εικονες  από την άσκηση

Οι αντιδράσεις στα social

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις