Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: «Ντου» αγνώστων σε βάρος γονέων-μαθητών του 1ου Λυκείου Αγρινίου, στο Μεσολόγγι

Δυτ. Ελλάδα: «Ντου» αγνώστων σε βάρος γο...

Πέταξαν πέτρες και κροτίδες

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν την Δευτέρα το πρωί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Μεσολογίου, μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου και της ομάδας του ΕΠΑΛ απο τη Ναύπακτο.

Ο αγώνας ήταν ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος της Αιτωλοακαρνανίας και όπως ήταν φυσιολογικό, το ενδιαφέρον απο συμμαθητές των ποδοσφαιριστών και γονείς, ήταν έντονο.

Ετσι στο γήπεδο στο Μεσολόγγι, όπου διεξάγονταν ο τελικός, αφίχθησαν δυο λεωφορεία απο το Αγρίνιο καθώς και αρκετοί φίλαθλοι αντίστοιχα, που υποστήριζαν την σχολική ομάδα της Ναυπάκτου.

Οι συμμαθητές των παικτών του 1ου ΓΕΛ, οργάνωσαν κανονικά «εξέδρα» με συνθήματα υπερ της ομάδας του σχολείου τους.
Ο αγώνας διεξάγονταν κανονικά, όταν περίπου στις 11 το πρωί, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κάτω απο συνθήκες που είναι αδιευκρίνιστες, εθεάθησαν στο σημείο περίπου 20-30 άγνωστα νεαρά άτομα, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να εκσφενδονίζουν κατά της εξέδρας όπου βρίσκονταν οι Αγρινιώτες γονείς και μαθητές, πέτρες, καπνογόνα και κροτίδες!

Οπως ήταν φυσιολογικό, επικράτησε πανικός, όλοι έτρεχαν να καλυφθούν ενώ κάποιοι νεαροί θερμόαιμοι απάντησαν και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός. Λίγα λεπτά μετά, και αφού ο αγώνας διεκόπη, λίγα λεπτά αργότερα, οι άγνωστοι ταραξίες, έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει σχηματιστεί κάποια δικογραφία απο την Αστυνομία στο Μεσολόγγι και δεν έχουν γίνει προσαγωγές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του 1ου Λυκείου Αγρινίου νίκησε με 3-2 την ομάδα του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου και στέφθηκε πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας. Θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Γαστούνης, στη συνέχεια του θεσμού. Όπως ήταν φυσιολογικό, μετά τη νίκη-πρόκριση ακολούθησαν πανηγυρισμοί.

Πηγή: agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις