Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Φάνης Αρκουμάνης εξηγεί τι συνέβη με τον Χριστόφορο Δουραμάνη- Πώς εντοπίστηκε ότι λείπει

Ο Φάνης Αρκουμάνης εξηγεί τι συνέβη με τ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

«Ενδεδειγμένα όλα τα μέτρα ασφαλείας»

Συγκλονισμένη είναι η δρομική κοινότητα από την τραγωδία της Κυριακής, σε λαϊκό αγώνα δρόμου στη Ναύπακτο, όπου έχασε τη ζωή του ο πατρινός αθλητής Χριστόφορος Δουραμάνης.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα διερευνώνται αρμοδίως, όπως επίσης και το πλαίσιο ασφαλείας του αγώνα.

Αρμοδιότερος όλων για να να τοποθετηθεί είναι ο διακεκριμένος δρομέας μεγάλων αποστάσεων, κύρια στο βουνό, πρωταθλητής του στίβου, Φάνης Αρκουμάνης, που όχι μόνο ήταν στην οργανωτική επιτροπή του «4ο Αρχαίο Ασκληπιείο Σκάλας - Νεόκαστρο Ναυπακτίας 2022», αλλά ήταν αυτός που εντόπισε τη σορό του, γεγονός που τον συγκλόνισε.

Ο Φάνης Αρκουμάνης μίλησε στο sportin.gr:«Τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα ήταν τα πλέον ενδεδειγμένα και σε επίπεδο ασφαλείας και σε επίπεδο σήμανσης. Υπήρχαν σταθμοί έλεγχου όπου καταμετρούνταν οι συμμετέχοντες. Έτσι άλλωστε εντοπίσαμε το πρόβλημα, ο Χριστόφορος πέρασε από το σημείο ελέγχου των 2,5 χλμ όχι όμως και από αυτό των 5 χλμ. Τότε ακριβώς ξεκίνησαν και οι προσπάθειες να τον βρούμε, όπερ και εγένετο μετά από ώρα. Ο Χριστόφορος Δουραμάνης δεν χάθηκε στη διαδρομή, πηγαίνοντας από άλλο σημείο. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports