Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Χριστίνα Κοντοβά ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την κόρη της

Η Πατρινή Χριστίνα Κοντοβά ξέσπασε σε κλ...

Το μήνυμα που έστειλε σε όλες τις μαμάδες

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Χριστίνα Κοντοβά, προκαλώντας τη συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε για την υιοθεσία της μικρής Έιντα από την Ουγκάντα.

Το κλίμα στην εκπομπή ήταν αρκετά φορτισμένο όση ώρα μιλούσε για την απόφασή της να υιοθετήσει το κοριτσάκι. Υπενθυμίζεται πως η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζονται μια μακροχρόνια φιλία και μάλιστα, η παρουσιάστρια θα είναι εκείνη που θα βαφτίσει την Έιντα.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί κάτι με το τηλεοπτικό κοινό της.

«Για εμένα, αυτό είναι ένα ταξίδι πολύ προσωπικό. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με τη μικρή Έιντα συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε για την Ουγκάντα. Συνομιλούσαμε καθημερινά κι έπρεπε να διαχειριστούμε λύπη και χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και έτσι, αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας», είπε η παρουσιάστρια, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης στην Χριστίνα Κοντοβά.

Τότε, εκείνη με ραγισμένη φωνή, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις μαμάδες. «Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε εσένα. Θυμάμαι μια συγκεκριμένη στιγμή. Ήμουν στην Ουγκάντα και μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Έιντα εκείνη την ώρα θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό και τότε, έπεσε κάτω κι άρχισε να κλαίει», ανέφερε η Χριστίνα Κοντοβά.

«Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ, ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενεχοποίησες ότι μπορώ να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια εικόνα τέλεια, αλλά η τέλεια μαμά δεν υπάρχει», πρόσθεσε η σχεδιάστρια.

Η ίδια δήλωσε για την κόρη της και τις πρώτες τους στιγμές μαζί: «Τον πρώτο καιρό με δυσκόλεψε ότι δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Έβρισκε πάντα τον τρόπο να μου εξηγεί. Μου έδειχνε τι ήθελε να μου πει. Με δυσκόλεψε ότι ήμουν στην άλλη άκρη της γης. Πράγματα που εδώ έχουμε δεδομένα. Έκανα μπάνιο και έπρεπε να έχω κλειστό το στόμα μου να μην πιώ νερό. Δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους και ταυτόχρονα γινόμουν και μητέρα. Γύρισα μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα και ήμουν άλλος άνθρωπος. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους. Μιλούσαμε καθημερινά με το παιδί με βιντεοκλήση αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν είχε συνηθίσει και το παιδί αυτή την επαφή. Γύρισα πίσω άρον άρον. Για πρώτη φορά τότε έμεινα μόνη μου με την Αda. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Ξεκίνησα να νιώθω και να βλέπω και ότι εκείνη ένιωθε. Έπαθα μια μικρή κατάθλιψη. Δεν ντρέπομαι πια να το πω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight