Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Έφτασε η ώρα για το Φεστιβάλ Βάδην Πάτρας

Έφτασε η ώρα για το Φεστιβάλ Βάδην Πάτρας

Αυτή την Κυριακή το 5ο “PATRAS RACE WALKING FESTIVAL”

Από όλη την Ελλάδα οι τελικές συμμετοχές για το “5th Patras Race Walking Festival” που πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 8 Μαίου, ταυτόχρονα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα 20.000μ βάδην των Ανδρών Γυναικών, αλλά και των κάτω των 23 ετών, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών. Διοργανωτές αντίστοιχα η Ολυμπιάδα Πατρών και ο ΣΕΓΑΣ.

Οι θεατές των αγώνων, θα μπορέσουν να δουν αθλητές από 21 διαφορετικά σωματεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα πάρουν μέρος και αθλητές και αθλήτριες από 4 νησιά της χώρας. Αξιοσημείωτη επίσης είναι και η παρουσία για πρώτη φορά αθλητή από το εξωτερικό. Πρόκειται για την αθλήτρια της εθνικής Ρουμανίας Sorana Tutu, η οποία θα λάβει μέρος στα 10.000μ βάδην Κ20 γυναικών.

Οι αγώνες που υποστηρίζονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθούν επί της Αγίου Ανδρέου, σε μια γρήγορη διαδρομή, με σημείο εκκινήσεων και τερματισμού την πλατεία Τριών Συμμάχων. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στο σύλλογο της Πάτρας ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» και θα υπάρξουν και δράσεις του συλλόγου την ημέρα των αγώνων.

Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Ζωή Γλυκιά», και με την Μ.Χ.Α. “ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ” που είναι ο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης, θα προτρέψουν τους θεατές και τα μέλη τους για ένα διαφορετικό μαζικό αλλά χαλαρό αγώνα βάδην μιάς στροφής (1.000μ) επάνω στην αγωνιστική διαδρομή, με καθοδήγηση από πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του βάδην. Αρκεί ένα αθλητικό παπούτσι και καλή διάθεση! Αντίστοιχα, και τo “thebest.gr” που είναι ο Mεγάλος Xορηγός Eπικοινωνίας, προτρέπει και αυτό από την πλευρά του τον κόσμο να συμμετέχει στο όμορφο αυτό πρωτοποριακό εγχείρημα που θα παντρέψει το αγωνιστικό βάδην με το βάδην υγείας. 

Περισσότερα στο sportin.gr

Τα ρεκόρ της διοργάνωσης:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports