Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2022: Υψηλές πτήσεις για την Ελλάδα δείχνουν τα γραφεία στοιχημάτων

Eurovision 2022: Υψηλές πτήσεις για την ...

Δεν πείθει η Κύπρος

Ολοκληρώθηκαν και οι δεύτερες πρόβες των χωρών του Α΄ και του Β΄ ημιτελικού της Eurovision.

Πλέον, ως είθισται τα βλέμματα έχουν στραφεί στα γραφεία στοιχημάτων κι όχι άδικα. Ο λόγος είναι ότι πλέον έχει δοθεί στη δημοσιότητα ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα, από την εμφάνιση της κάθε αποστολής.

Μάλιστα, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους… παρακολουθούν τακτικά τη Eurovision, είναι πως αυτή τη φορά δεν υπήρχαν σημαντικές ανακατατάξεις.

Παρόλο που οι πρόβες της Ουκρανίας δεν άρεσαν παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ιταλία που… παλεύει για το δύο στα δύο.

Ουσιαστικά δηλαδή οι πρώτες θέσεις παραμένουν ίδιες εδώ και ένα μήνα περίπου με την πεντάδα να συμπληρώνεται από τη Σουηδία το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία.

Πού βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος
Η Ελλάδα παραμένει στην έκτη θέση, στη θέση δηλαδή που βρισκόταν και πριν τις πρόβες. Η έκτη θέση δεν είναι καθόλου κακή επίδοση, αφού μάλλον αυτό που κάνει η Αμάντα πάνω στη σκηνή αρέσει στους Ευρωπαίους.

Η Κύπρος πριν έρθει στο Τορίνο βρισκόταν στην δέκατη 17η. Αυτή τη στιγμή είναι στη 16η, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανέβει στη 15η.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, θα περάσει δεύτερη από τον ημιτελικό της, μια ανάσα δηλαδή από την Ουκρανία που φαίνεται να είναι η χώρα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από κοινό και επιτροπές.

Η Κύπρος συμμετέχει στον Β΄ ημιτελικό που είναι πολύ πιο δύσκολος αφού εκεί είναι συγκεντρωμένα όλα τα μεγάλα φαβορί.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η Κύπρος φαίνεται να περνάει ένατη, ενώ τα μεγάλα φαβορί του Β ημιτελικού είναι η Σουηδία, η Πολωνία και η Αυστραλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight