Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Eurovision: Ελλάδα, Αμάντα και το σεμνό και ιριδίζον Celia Kritharioti dress

Eurovision: Ελλάδα, Αμάντα και το σεμνό ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To τραγούδι μας δεν βασίζεται στο sexyness αλλά σε μια αίσθηση ονείρου, «δραματική συμμετοχή» αποκαλείται στη ιστοσελίδα της διοργάνωσης

Σε διαδικασία προβών βρίσκεται η νεαρή Αμάντα Γεωργιάδη, που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Τορίνο της Ιταλίας. Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια της ελληνικής διασποράς ταξίδεψε στην πόλη του ιταλικού βορά το περασμένο Σάββατο. Μαζί της όλη η ελληνική αποστολή, με τον Φωκά Ευαγγελινό να έχει αναλάβει την σκηνική παρουσία, τον Σπύρο Σαμοίλη το χτένισμα και τον Κώστα Ζήση το styling. Από την πρώτη πρόβα έγινε κατανοητό πως το όλο ύφος δεν αποπνέει ποπ χαρά, πρόκληση και αισθησιασμό, αλλά όνειρο. Αυτό άλλωστε εκφράζει και το σεμνό, υπόλευκο φόρεμα της διεθνούς φήμης ελληνίδας couturier Celia Kritharioti. Κλειστό στο λαιμό, έχει υλοποιηθεί από ιριδίζον, μεταξωτό ύφασμα που «παίζει» με το φως. Πρόκειται για custom δημιουργία με αέρινες σούρες στο λαιμό, τα μανίκια και τη φούστα. Με κοριτσίστικο χτένισμα με πλεξούδες και απαλό μακιγιάζ, η  Αμάντα εντυπωσίασε στην αρχική δοκιμή του τραγουδιού «Die Together» στο Pala Olimpico. Πρόκειται για «πολύ δραματική συμμετοχή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και στο live της επίσημης ιστοσελίδας της Eurovision.

Το τραγούδι μας στον πρώτο ημιτελικό βρίσκεται στην 3η θέση και περνάει, όπως όλα δείχνουν, στον τελικό του Σαββάτου 14 Μαίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View