Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα 600 εκλογικά κέντρα για νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ

Τα 600 εκλογικά κέντρα για νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ

Ανδρουλάκης: Ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας

Μήνυμα-κάλεσμα στις κάλπες για το όνομα του κόμματος έστειλε μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης», τονίζει αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και συνεχίζει λέγοντας «σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό».

«Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», επισημαίνει στη συνέχεια.

«Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα», καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

Στο μεταξύ σε 600 και πλέον σημεία της χώρας μπορούν την Κυριακή να ψηφίσουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής για το νέο όνομα και τις ηγεσίες στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις.

Δείτε αναλυτιά τα εκλογικά κέντρα εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις