Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Θρήνος για τη 43χρονη- Φέρεται να την στραγγάλισε επειδή ζήλευε παθολογικά

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Θρήνος για τη...

Μια ακόμα γυναικοκτονία

Πάντοτε στο πλευρό των ηλικιωμένων, που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του μικρού χωριού Πηγές Νέστου της Καβάλας, έτοιμη να τους παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια μπορούσε, ήταν η 43χρονη Αΐντα, με καταγωγή από χώρα της ανατολικής Ευρώπης, που φέρεται να στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της, κατά πάσα πιθανότητα το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στο φαρμακείο της που διατηρούσε τα τελευταία δέκα χρόνια στον οικισμό.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγές Νέστου, Δημήτρης Λεπίδας, κάνει λόγο για μία γυναίκα ήσυχη, ιδιαιτέρως πρόσχαρη και πολύ εξυπηρετική, την οποία αγαπούσε ολόκληρο το χωριό.

«Η μικρή μας κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Η Αΐντα ήταν πολύ κοινωνική και έβλεπε στο φαρμακείο της καθημερινά πάρα πολύ κόσμο. Το χωριό μας έχει πάρα πολλούς ηλικιωμένους, τους οποίους εξυπηρετούσε πάντοτε με το χαμόγελο. Το φαρμακείο της το άνοιξε στο χωριό μας πριν από περίπου δέκα χρόνια και τη γνωρίζαμε όλοι πολύ καλά. Μαζί μου είχε άριστη συνεργασία. Πάντοτε με ενημέρωνε για το πότε θα είναι στο χωριό μας ο αγροτικός γιατρός, ο οποίος έρχεται μία φορά την εβδομάδα. Βλέπαμε και το σύζυγό της κάποιες φορές στο χωριό, αλλά δεν τον γνωρίζαμε τόσο καλά. Μέσα στο φαρμακείο είχαν διαμορφώσει κι ένα χώρο ως υπνοδωμάτιο, στο οποίο ξεκουράζονταν. Κάποιες νύχτες το ζευγάρι κοιμόταν σε αυτόν το χώρο, αν τελείωνε αργά η δουλειά», λέει στο ethnos.gr ο κ. Λεπίδας.

 

Ο 55χρονος φερόμενος ως δολοφόνος σύζυγος της 43χρονης κατάγεται από τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας. Η φαρμακοποιός άφησε δύο παιδιά, 6 και 10 ετών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το ζευγάρι είχε προβλήματα στο γάμο του και η 43χρονη φέρεται να είχε ζητήσει να πάρουν διαζύγιο. Βασική αιτία των καυγάδων φέρεται να είναι η παθολογική ζήλεια του συζύγου.

Ο 55χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Καβάλας. Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του για να αυτοκτονήσει μετά το φονικό. Η σορός της 43χρονης βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Δε φέρει κάποια θλαστικά τραύματα και εικάζεται ότι έχει στραγγαλιστεί.

Το χρονικό του φονικού
 

Σύμφωνα με τον κ. Λεπίδα, το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου η 43χρονη, όπως έκανε κάθε μέρα, άνοιξε το φαρμακείο της. Έκλεισε το μεσημέρι, χωρίς να ανοίξει πάλι το απόγευμα, γεγονός που προκάλεσε διάφορα ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία των Πηγών Νέστου. Κατά τον ίδιο, ο 55χρονος σύζυγος βρισκόταν στο χωριό και κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι τον είδαν σε εξωτερικό χώρο μέχρι τις 7:30-8:00 το απόγευμα.

 

«Απ’ ό,τι μάθαμε, οι συγγενείς της έψαχναν την Αΐντα από το μεσημέρι, αλλά δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στο χωριό μας αστυνομικοί. Άνοιξαν το φαρμακείο και βρήκαν τη γυναίκα πνιγμένη, καθώς και το σύζυγό της ο οποίος είχε επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του», λέει ο κ. Λεπίδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος ήταν εκείνος που λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ειδοποίησε για το φονικό το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

 

πηγή ethnos.gr

φωτο απο Newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις