Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερύμανθος: Σοκαριστικό τροχαίο στην 111- Νεκρός ο οδηγός- Αγροτικό "καρφώθηκε" στις μπάρες- Εκτινάχθηκαν στο δρόμο οι επιβάτες- ΦΩΤΟ

Ερύμανθος: Σοκαριστικό τροχαίο στην 111-...

Για εκτροπή οχήματος

ΝΕΟΤΕΡΟ: Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος οδηγός του αγροτικού Β.Κ. από την περιοχή Κάλφα ενώ χαροπαλεύει η 19χρονη επιβάτιδα στο αγροτικό, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι η κόρη του.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σοκαριστικό είναι το τροχαίο που σημειώθηκε πριν λίγο στην 111 στη θέση Κυδωνιές. Ένα αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ανατράπηκε και κατέληξε να καρφωθεί με την οροφή στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σύγκρουση, συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr ο οδηγός εκτινάχθηκε και κατέληξε στο οδόστρωμα όπως και η συνοδηγός. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου και ότι η συνεπιβάτιδα του οχήματος είναι 19 ετών. 

Τόσο  ο οδηγός του αγροτικού όσο και η  συνεπιβάτιδά του δινουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή, με τον άνδρα να φέρει βαρύτατα τραύματα. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην 111. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε εκτροπή αυτοκινήτου στις Κυδωνιές. Για το συμβάν έχει ειδοποιηθεί και η πυροσβεστική για το ενδεχόμενο εγκλωβισμένου ατόμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις