Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεπέρασε το Ηράκλειο ο ΣΚΕΑΝΑ- Σπάζοντας το ρεκόρ στις κάλπες

Ξεπέρασε το Ηράκλειο ο ΣΚΕΑΝΑ- Σπάζοντας...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι επτά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας στην εστίαση, είναι από το βράδυ της Πέμπτης, ο ΣΚΕΑΝΑ με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου. Με τα 511 άτομα που προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν, έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε ο σύλλογος του Ηρακλείου με 370 ψηφοφόρους.  

Επίσης, ένα ακόμα ρεκόρ που έσπασε κατά τη διάρκεια των διήμερων εκλογών, είναι  προσέλευση στην κάλπη, δηλαδή τα 511 άτομα είναι τα περισσότερα που έχουν ψηφίσει ποτέ στην ιστορία του ΣΚΕΑΝΑ. Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν τα 250 άτομα.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος ταμίας του συλλόγου Γιώργος Κολλιόπουλος με 252 ψήφους, ο όποιος θα είναι και αυτός που θα συγκαλέσει το νέο διοικητικό συμβούλιο, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας για την συγκρότηση σε σώμα και τότε θα ξεκαθαρίσει ποιος θα πάρει τη θέση του προέδρου.

Σε ερώτηση του thebest.gr για το αν θα είναι ο νέος πρόεδρος λόγω του ότι είναι ο πρώτος σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ο Γιώργος Κολλιόπουλος, απάντησε: «Θα είμαι; Δεν θα είμαι; Ο Γιώργος θα είναι πάντως».

Μιλώντας, για την προσωπική του επιτυχία, την πρωτιά, είπε: «Η πρωτιά σε έναν σύλλογο που είναι από τους πιο δυνατούς της χώρας, καταρχάς είναι τιμητική, γιατί δείχνει ότι παρόλο δεν είχες αξιώματα υψηλά, προέδρου, αντιπροέδρου ή γραμματέα, τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτρεξες, σε πίστεψαν, σε αγάπησαν και ήσουν δίπλα τους. Αυτό βγήκε στην κάλπη και δεν αμφισβητείται. Θα είμαι δυο φορές δίπλα τους, όχι μία και πάντα θα ψάχνουμε λύσεις για το καλό κοινό. Επίσης, επειδή θα είναι δύσκολη τριετία για τον κλάδο μας, θέλει αγώνες και όταν λέω αγώνες εννοώ με Α κεφαλαίο. Με συστατικές επιστολές και γραβάτες δεν κέρδισε κανείς».

Η σταυροδοσία

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, οι επτά που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο ανά σταυρούς που πήραν, είναι: 

Γιώργος Κολιόπουλος  252

Τάσος Γιατράς 244

Γιώργος Κούλης  242

Παναγιώτης Ματθαιόπουλος  238

Δημήτρης Φάκαλος  237

Κώστας Σακκής  224

Γιάννης Ροδόπουλος  221

Επιλαχόντες:

Ζώης Τζούδας   219

Θανάσης Παπανικολόπουλος  216

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις