Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπονάνος για Ρίο: «Πριν τον Ιούνιο έτοιμη η παραλιακή»

Μπονάνος για Ρίο: «Πριν τον Ιούνιο έτοιμ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων

Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου της παραλιακής του Ρίου, που υπέστη ζημιές στην τελευταία σφοδρή κακοκαιρία που «χτύπησε» την περιοχή, τον Νοέμβριο. Οι εργασίες γίνονται σε συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Δήμο Πατρέων και πρόκειται για την οδό Ελευθερίας, από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου μέχρι και την στροφή που ξεκινά η οδός Παπανδρέου στον Άγιο Βασίλειο.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, σχετικά με το έργο που κατά την εκτίμησή του πρόκειται να ολοκληρωθεί  πριν τον Ιούνιο, αναφέρει:  «Οι εργασίες γίνονται μέσω της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Έχουμε αναλάβει να επανορθώσουμε προσωρινά το δρόμο, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές από την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Παρόλο που ο δρόμος δεν μας ανήκει, συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Πατρέων. Εμείς βάζουμε μισθωμένα οχήματα, θα ασφαλτοστρώσουμε το δρόμο που είναι και το πιο δαπανηρό κομμάτι των εργασιών και θα κάνουμε όποια άλλη εργασία χρειάζεται ώστε να είναι ασφαλής η διάβασή του το καλοκαίρι που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους κατοίκους, επαγγελματίες αλλά και επισκέπτες. Εμείς ως Περιφέρεια, έχουμε πάρει το κύριο μέρος των εργασιών και κοιτάμε να αποδώσουμε ένα έργο σε συνεργασία των δυο μερών της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να είναι χρηστικό το έργο για τους πολίτες. Πριν τον Ιούνιο ο δρόμος θα πρέπει να έχει παραδοθεί.  Εμείς συνεργαζόμαστε με οποιονδήποτε Δήμο αρκεί να αποδώσουμε έργο. Ήρθαμε για να κάνουμε έργο και σε αυτό το σημείο συνεργαζόμαστε με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως έχει γίνει και με άλλους Δήμους». 

Σε ό, τι αφορά, το κομμάτι της Ποσειδώνος, στην άλλη πλευρά της παραλιακής του Ρίου, που επίσης έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ο κ. Μπονάνος, είπε ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση ωστόσο αν υπάρξει τέτοια πρόθεση θα το εξετάσουν και ως Περιφέρεια θα δουν πως μπορούν να βοηθήσουν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις