Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βίκυ Βολιώτη: «Θα έμπαινα στη διαδικασία και δεύτερης υιοθεσίας»

Βίκυ Βολιώτη: «Θα έμπαινα στη διαδικασία...

Όλα όσα είπε

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη και σε μία ειλικρινή κατάθεση ψυχής, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, μέσα σε έναν μήνα, αλλά και για τα σχέδια να υιοθετήσει και δεύτερο παιδάκι προκειμένου να έχει αδελφάκι η μικρούλα.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Μια ιστορία αγάπης» (θέατρο Άνεσις), είπε αρχικά αναφορικά με τον χρόνο και τα αγαπημένα της πρόσωπα: «Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και σε ένα μεγάλο βαθμό, το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος, που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο χρόνο, αλλά δεν έχω». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς η 7,5 ετών κόρη της βλέπει τη δουλειά της: «Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις. Η κόρη μου πολλές φορές βλέπει ανταγωνιστικά τη δουλειά μου».

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε και για τη διαδικασία της υιοθεσίας αποκαλύπτοντας πως όσο δύσκολη κι αν είναι, θα ήθελε να υποβληθεί ξανά σε αυτή: «Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία. Όταν την είδα, είπα αμέσως "αυτό είναι το παιδί μου". Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ. (...) Η Άννα ζητάει συνεχώς αδερφάκι και θα έμπαινα ξανά στη διαδικασία αυτή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight