Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο θρίλερ με νεκρή οικογένεια Ρώσου μεγιστάνα στην Ισπανία

Νέο θρίλερ με νεκρή οικογένεια Ρώσου μεγ...

Πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας φυσικού αερίου της Ρωσίας, Novatec

Νεκρός βρέθηκε ο Ρώσος μεγιστάνας και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας φυσικού αερίου της Ρωσίας, Novatec, ο Σεργκέι Προτοσένια, όπως και τα μέλη της οικογένειάς του, η σύζυγός του Νατάλια και η 18χρονη κόρη τους, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Ισπανίας, Telecinco.

Αποτελεί ένα νέο θρίλερ με νεκρή οικογένεια ενός μεγιστάνα από τη Ρωσία, καθώς, σύμφωνα με το ισπανικό κανάλι, η δολοφονία έγινε στον οικισμό Λιουρέτ –ντε Μαρ (επαρχία Χιρόν). Στα σώματα της μητέρας και της κόρης βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο κήπο του σπιτιού. Σε μικρή απόσταση υπήρχε ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Η οικογένεια βρισκόταν εκεί για τις διακοπές του Πάσχα ενώ συνήθως διέμενε στη Γαλλία, με τον ανταποκριτή του ρωσικού πρακτορείου TASS να επιβεβαιώνει μέσω των αστυνομικών αρχών της Καταλονίας ότι ένας άνδρας και δύο γυναίκες είναι νεκροί, ωστόσο δεν του αποκάλυψαν τα ονόματά τους.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από τις ανακριτικές αρχές και οι αξιωματούχοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να σκότωσε την σύζυγό και την κόρη του και εν συνεχεία να έθεσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του.

Πριν μερικές μέρες ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην Μόσχα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank Βλαντισλάβ Αβαγιέφ, η σύζυγος του και η 13χρονη κόρη του βρέθηκαν νεκροί. Σε όλα τα σώματα υπήρχαν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή της αστυνομίας, ο Αβάγεφ δολοφόνησε την σύζυγό και την ανήλικη κόρη τους και εν συνεχεία έθεσε τέλος στην ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις