Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζόνι Ντεπ: Η Χερντ είχε ξεκάθαρο μίσος για εμένα

Τζόνι Ντεπ: Η Χερντ είχε ξεκάθαρο μίσος ...

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι είχε πέσει πολλές φορές θύμα εκφοβισμού

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ η οποία τον κατηγορεί για κακοποίηση. Ο διάσημος ηθοποιός στην κατάθεσή του χθες υποστήριξε πως ουδέποτε χτύπησε την επίσης ηθοποιό Άμπερ Χερντ και αμφισβήτησε τις κατηγορίες της.

Σήμερα μάλιστα είπε στο δικαστήριο πως ο ίδιος είχε πέσει πολλές φορές θύμα εκφοβισμoύ από την σύντροφό του.

«Έλεγε ότι είμαι κακός, απαίσιος πατέρας», κατέθεσε ο Ντεπ

Είπε ότι μερικές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους φαινόταν ότι είχε «ξεκαθαρό μίσος» γι 'αυτόν και ότι συχνά «κλιμακώθηκε σε βία».

Ερωτηθείς τι εννοεί με αυτό, ο Ντεπ λέει ότι η Χερντ με την «απογοήτευση», την «οργή» και τον «θυμό» της θα «ξεσπούσε».

Λέει ότι αυτό «θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να μου πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι » ή ένα «ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου».

Ο Ντεπ πρόσθεσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν έφευγε μετά από καυγά, η Χερντ έκλαιγε και ούρλιαζε λέγοντας πράγματα όπως «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα».

Υπήρχαν μερικές φορές που έφευγε και πήγαινε σε ένα από τα άλλα σπίτια του, λέει ο ηθοποιός, και αμέσως μετά η Χερντ έφτανε "με το νυχτικό της ουρλιάζοντας στο πάρκινγκ...» τα ξημερώματα. «Ήταν γελοίο. Ήταν εκτός ελέγχου.»

Ο 58χρονος αστέρας της μεγάλης οθόνης μηνύει την 35χρονη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατηγορεί τη Χερντ, που είναι επίσης ηθοποιός γνωστή για τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως το "Aquaman" και το "Justice League", ότι τον συκοφάντησε όταν έγραψε, τον Δεκέμβριο του 2018, ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post ότι έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος της Χερντ το 2018.

Στην αρχική αγόρευσή τους, οι δικηγόροι της Χερντ είπαν ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight