Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Μουντζούρα» οι «βοηθητικοί χώροι» της Κανακάρη που θα γινόταν έξοδος

Πάτρα: «Μουντζούρα» οι «βοηθητικοί χώροι...

Δείτε εικόνες

 Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες από την οδό Κανακάρη στην Πάτρα ο οποία επρόκειτο να αντιδρομηθεί. Αν και πότε θα συμβεί αυτό κανείς πλέον δεν το γνωρίζει καθώς η υπόθεση τείνει να λάβει χαρακτηριστικά αστικού μύθου, ενώ ακόμη και οι κάτοικοι που μέχρι πρότινος διαμαρτύρονταν σταμάτησαν να αντιδρούν.

Γιατί να φωνάξουν; Το έργο πάει ολοταχώς για τις καλένδες. Ωστόσο οι εικόνες αυτές έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για το τι σημαίνει «έργο στην Πάτρα» και τι σημαίνει «το φτιάχνω για να διαλυθεί» στην Ελλάδα.

 Οι χώροι που βλέπετε και όλοι σίγουρα έχετε κάποια στιγμή παρατηρήσει, περνώντας από την Κανακάρη, είναι οι προβλεπόμενοι βοηθητικοί χώροι, τουαλέτες, γραφεία κλπ που θα συνόδευαν το έργο επί της εξόδου της πόλης μετά την αντιδρόμηση της οδού. Τι γίνεται σήμερα σε αυτούς τους χώρους του έργου που δεν έχει καν … κινήσει;

Τα συνήθη. Κάποιοι έσπασαν τις πόρτες, μπήκαν μέσα, έκαναν χρήση ναρκωτικών, βεβήλωσαν, άρπαξαν, διέλυσαν. Και φυσικά, μουντζούρωσαν. Και τι έκαναν οι υπεύθυνοι του Δήμου Πατρέων; Πήγαν και έκλεισαν την πόρτα με ένα οριζόντιο λουκέτο πάνω από τη σπασμένη κλειδαριά. Μέχρι να το σπάσουν και αυτό. Έτσι για την ιστορία… Για το έργο αυτό δαπανήθηκαν κάποια χρήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις