Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι λέει ο δικηγόρος της για τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι λέει ο δικηγόρος τ...

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της προφυλακισμένης μητέρας

Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, έκανε δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Την πρωτοβουλία της έρευνας θα την διατηρήσουν οι εισαγγελικές αρχές», δήλωσε στα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του.

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι, μετά την απάντηση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, «δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο του θανάτου της Τζωρτζίνας και στον χρόνο στον οποίο είχε δημοσιευτεί η σχετική είδηση στα ΜΜΕ.

Μιλώντας για τις ψηφιακές αναζητήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης είπε πώς αυτές αφορούσαν «αναισθητικά φάρμακα και όχι για ουσίες προκαλούν θάνατο ή δηλητήρια». Σύμφωνα με τον δικηγόρο η σχετική έρευνα της μητέρας, έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ που η Τζορτζίνα είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου.

«Η μητέρα αναζήτησε στο Διαδίκτυο αναισθητικές ουσίες που της χορηγήθηκαν κατά την συγκεκριμένη εξέταση που είχε υποβληθεί. Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη».

 Σε άλλο σημείο ανέφερε για το αίτημα αποφυλάκισής της, πως δεν είναι ακριβές ότι αλλάζει την απόφασή της και πως αυτό θα κατατεθεί μόλις είναι έτοιμα τα έγγραφα που θα το συνοδεύουν.

"Τέλος για λογαριασμό της ίδιας της κ. Πισπιρίγκου και της οικογένειάς της απεθύνουμε εκκληση για τον σεβασμό των διατάξεων της προστασίας περί προσωπικών δεδομένων".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις