Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στο Πήλιο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή από μαθητή σε σχολείο

Σοκ στο Πήλιο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ...

Με μήνυση απειλούν οι γονείς

Ένα αδιανόητο περιστατικό με θύμα και θύτη μαθητές εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Πηλίου, με αποτέλεσμα μαθητής Γυμνασίου να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με μώλωπες, εκδορές και ζάλη.

Σύμφωνα με το GRTimes, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της περασμένης Πέμπτης (14/4) σε σχολείο κωμόπολης του Πηλίου, στο οποίο συστεγάζονται ένα Γυμνάσιο, ένα Λύκειο και ένα ΕΠΑΛ. Μαθητής Λυκείου φέρεται να απηύθυνε πρόκληση σε μαθητή Γυμνασίου για… συζήτηση, στο πίσω μέρος του αύλειου χώρου του σχολικού συγκροτήματος, πλην όμως όταν έφθασαν εκεί φέρεται να άρχισε να τον χτυπά με γροθιές.

Ο μαθητής Γυμνασίου δέχτηκε χτυπήματα, καθώς παρουσιάζει εκδρομές και μώλωπες στο πρόσωπο και γρατζουνιές στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Έντρομοι οι γονείς του που ειδοποιήθηκαν από το σχολείο είδαν το παιδί τους στην κατάσταση αυτή. Οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι του, πλην όμως υπό παρακολούθηση, καθώς εκτός όλων των άλλων, ο μαθητής παρουσιάζει ζάλη.

Το περιστατικό φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έληξε μόνο όταν έσπευσαν άλλοι μαθητές να χωρίσουν τους δύο νεαρούς, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν και κατά πόσο έγινε άμεσα αντιληπτό από τους καθηγητές που επόπτευαν τον αύλειο χώρο την ώρα του διαλείμματος.

Η οικογένεια του θύματος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ που υπέστη, όταν ειδοποιήθηκε να πάει στο σχολείο και βρήκε το παιδί σε κακό χάλι.

Μάλιστα, το GRTimes επικοινώνησε με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Αναστάσιο Ντούγκα, ο οποίος δήλωσε ότι ο ανήλικος περνάει πολύ δύσκολες ώρες και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να συνέλθει από τα χτυπήματα, καθώς και ότι οι γονείς προτίθενται να καταθέσουν άμεσα μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου για το περιστατικό, τόσο κατά του φερόμενου ανηλίκου δράστη, όσο και κατά των ασκούντων την επιμέλεια αυτού για πράξεις και παραλείψεις σε βάρος του ανηλίκου θύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις