Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μίλησε" το τάμπλετ της Τζωρτζίνας: Τα στοιχεία που διαψεύδουν την Ρούλα Πισπιρίγκου

"Μίλησε" το τάμπλετ της Τζωρτζ...

Φέρεται να έψαχνε για ουσίες 3 ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας

Κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το τάμπλετ της Τζωρτζίνας "μίλησε".

Η συσκευή, η οποία είχε ταφεί μαζί με την 9χρονη με επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν από μερικά 24ωρα, κατασχέθηκε από τις Αρχές μετά από εκταφή σε μία προσπάθεια να πέσει "φως" στις συνθήκες, κάτω από τις οποίες το παιδί έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υψηλόβαθμη πηγή ανέφερε ότι το τάμπλετ ανέδειξε επιβαρυντικά στοιχεία για την κατηγορούμενη. Υπήρξαν αναζητήσεις και επικοινωνίες που εμφανίζονται στο τάμπλετ, οι οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά η πηγή αυτή, “καίνε την Ρούλα Πισπιρίγκου”.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, πέρα από τις μεταχρονολημένες αναζητήσεις που είχε κάνει ενδεχομένως για να «χτίσει» άλλοθι, βρέθηκαν αναζητήσεις στο κινητό της και στο τάμπλετ που είχαν γίνει πριν τον θάνατο του παιδιού της, για θανατηφόρες ουσίες.

Πρόκειται για πληρη επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχε μεταδώσει η διευθύντρια σύνταξης του thebest Γιώτα Κοντογεωργοπούλου μιλώντας πριν απο δύο εβδομάδες στο OPEN προαναγγέλοντας και την εκταφή της Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις