Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι συνέβη τελικά με το λεωφορείο- σαράβαλο και τις πινακίδες του- Γιατί επιστράφηκαν

Πάτρα: Τι συνέβη τελικά με το λεωφορείο-...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το περιστατικό δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο μπορεί να συναντήσει κανείς.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το χθεσινό περιστατικό με αστικό λεωφορείο- σαράβαλο που εκτελούσε δρομολόγιο στην Πάτρα, στην περιοχή του Σταδίου της Παναχαϊκής στην Αγυιά και το οποίο ακινητοποιήθηκε στη στάση μετά από καταγγελία επιβάτη, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν τις πινακίδες.

Το περιστατικό δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο μπορεί να συναντήσει κανείς. Να σταματάει δηλαδή ένα λεωφορείο μετά από καταγγελία επιβάτη ο οποίος κάνει λόγο για «δρομολόγιο τρόμου» λόγω ακαταλληλότητας. Είναι ωστόσο ενδεικτικό των προβλημάτων που υπάρχουν με ορισμένα παλιά  λεωφορεία του στόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες thebest.gr από την Τροχαία,  οι πινακίδες αφαιρέθηκαν εν αρχή, αλλά επιστράφηκαν στη συνέχεια  επειδή η άδεια του οχήματος είναι δημοσίας χρήσεως κάτι που ορίζεται από τη νομοθεσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παράβαση που διαπιστώθηκε στο όχημα  αφορούσε στα ελαστικά, τα οποία εκτιμάται ότι ήταν και υπεύθυνα για την αναστάτωση που προβλήθηκε λόγω θορύβων στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των επιβατών κάλεσε την  αστυνομία καθώς εκτίμησε πως υπάρχει επικινδυνότητα καθώς το λεωφορείο έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Όταν η αστυνομία εντόπισε το λεωφορείο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και αφαιρέθηκαν οι πινακίδες.

Aπό την πλευρά του το αστικό ΚΤΕΛ τονίζει στο thebest.gr ότι το 95% του στόλου του έχει ανανεωθεί ενώ το υπόλοιπο 5% εντός του οποίου συμπεριλαμβάνεται και το επίμαχο λεωφορείο θα αντικατασταθεί μέχρι τέλος του χρόνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις