Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναζητούν και στην Μαλένα τοξικές ουσίες;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναζητούν και στην Μα...

Είναι η ίδια που οδήγησε στον θάνατο και την Τζωρτζίνα;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς  οι Αρχές αναζητούν αν και στην μικρή Μαλένα, είχε χορηγηθεί κεταμίνη, όπως και στην αδερφή της Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τη δεδομένη χρονική στιγμή στο τραπέζι έχει τεθεί η περίπτωση εκταφής της Μαλένας, καθώς τόσο σε κύκλους της αστυνομίας, όσο και των ιατροδικαστών υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για την ύπαρξη τοξικών ουσιών, όπως της κεταμίνης (ή άλλης) που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού τον Απρίλιο του 2021 και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» με λευχαιμία.

 Να σημειωθεί πως η κεταμίνη ήταν η ουσία που σκότωσε και την 9χρονη αδερφή της Μαλένας, Τζωρτζίνα, στο αίμα της οποίας, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, η συγκέντρωση ήταν τόσο μεγάλη που «μπορούσε να σκοτώσει και ελέφαντα», όπως ανέφεραν οι γιατροί.

Για το θάνατο της Τζωρτζίνας έχει προφυλακιστεί η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους άλλους δυο θανάτους αλλά και της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης στην Πάτρα.

Διαβάστε τις εξελίξεις για την αναζήτηση κεταμίνης και στην Μαλένα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις