Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεροβασίλη: Απαράδεκτο που μίλησε στη Βουλή μέλος του Τάγματος Αζόφ

Γεροβασίλη: Απαράδεκτο που μίλησε στη Βο...

«Αποτελεί μεγάλο ατόπημα» δήλωσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη

 

Η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη μετά την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας στη Βουλή - «Αποτελεί μεγάλο ατόπημα», λέει για το γεγονός ότι μίλησε μέλος του Τάγματος Αζόφ
«Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον Ζελένσκι, απαράδεκτο που μίλησε στη Βουλή μέλος του Τάγματος Αζόφ» ανέφερε σε δήλωσή της στο Περιστύλιο της Βουλής η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, προκειμένου να πληροφορηθεί αν ο κ. Τασούλας «ήταν ενήμερος» και «αν συμφώνησε» στην παρέμβαση στην εθνική αντιπροσωπεία «μέλους του Τάγματος Αζόφ», κάνοντας η ίδια λόγο για «μεγάλο ατόπημα».

Αναλυτικά, η δήλωση της κ. Γεροβασίλη:


«Ακούσαμε σήμερα με σεβασμό και αλληλεγγύη το δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, ο οποίος αντιστέκεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας. Από εκεί και μετά όμως, είναι απαράδεκτο ότι σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε μαζί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι, μέλος του Τάγματος Αζόφ. Σε λίγη ώρα έχουμε Διάσκεψη των Προέδρων και θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Τασούλα, αν ήταν ενημέρος, αν συμφώνησε. Διότι νομίζω ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις