Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρχισε η έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας – Γιατί εξετάζεται να κληθεί να καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Άρχισε η έρευνα για τον θάνατο της Μαλέν...

Ο κατάλογος με τις μαρτυρίες

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνουν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου  και του Μάνου Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ήδη οι Αρχές έχουν πάρει στα χέρια τους, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών και έχουν καταρτίσει τον κατάλογο με τις μαρτυρίες που θα πρέπει να συγκεντρώσουν.

Σύμφωνα με το OPEN, η διαδικασία είναι πιο βατή, καθώς υπάρχει πλέον ύποπτος και μάλιστα ήδη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία. Ως εκ τούτου, μπορούν να προχωρήσουν και σε δικονομικές πράξεις που δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν στην περίπτωση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να πραγματοποιηθεί έρευνα στα ηλεκτρονικά δεδομένα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δεν αποκλείεται επίσης σε αυτή τη φάση της έρευνας για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών από την Πάτρα να κληθεί να καταθέσει ακόμη και ο πατέρας, εκτός από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.  Κι αυτό, γιατί θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το τι συνέβαινε το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτούν τα παιδιά, αλλά και για τις ασθένειες των παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις