Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ειδικό σχέδιο για να μην έρθει σε επαφή με κρατούμενες, με ποιους ισοβίτες θα είναι μαζί

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ειδικό σχέδιο για να ...

Αντιδράσεις στον Ελαιώνα

Μετά την απόφαση της προφυλάκισής της από εισαγγελέα και ανακριτή, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. Η υποδοχή της από τις συγκρατούμενές της είχε έντονες αποδοκιμασίες, κάτι που οι σωφρονιστοί υπάλληλοι γνώριζαν έχουν ετοιμάσει ειδικό σχέδιο για την ασφάλειά της.

 Αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας θα περάσει ένα διήμερο σε απομόνωση λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του covid. Έπειτα θα οδηγηθεί στην 6η πτέρυγα υψίστης ασφαλείας που κρατούνται καταδικασμένοι για τη συμμετοχή τους στη «17 Νοέμβρη», όπως οι αδερφοί Ξηροί, Χριστόδουλος και Σάββας.

Υπό τον φόβο να δεχτεί επίθεση υπάρχει ειδικό σχέδιο για να μην βρεθεί με άλλες κρατούμενες. Θα προαυλίζεται μόνη, θα σιτίζεται μόνη ενώ θα έχει στραμμένα πάνω της συνεχώς τα βλέμματα των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Μαυροειδάκος: Υπήρξαν αντιδράσεις στον Ελαιώνα
Μιλώντας στο Star ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε για τα ζητήματα ασφαλείας που τίθενται σχετικά με την κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Ήδη απ' ό,τι βλέπετε οι συνάδελφοί μου για την ασφάλειά της, οι ομάδες ΟΠΚΕ την πλαισιώνουν στη μεταγωγή της ώστε να μην κινδυνέψει η σωματική της ακεραιότητα. Και μέσα στον Κορυδαλλό έχουν παρθεί μέτρα ώστε να μην συναντιέται με τις άλλες κρατούμενες. Ούτως ή άλλως για δύο ημέρες θα πρέπει να μείνει σε απομόνωση λόγω των μέτρων για τον covid».

Ερωτώμενος αν υπήρξαν αντιδράσεις στον Ελαιώνα για πιθανή μεταγωγή της, εκεί. «Υπάρχει αυτός ο φόβος αλλά γι αυτό υπάρχουν θεσμοί, δικαιοσύνη ώστε να οι κατηγορούμενοι να οδηγούνται στη δικαιοσύνη χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Δεν είναι όχλος και αυτά τα λαϊκά δικαστήρια δεν πρέπει να υπάρχουν. Η αστυνομία θα διαλευκάνει και τις άλλες δύο υποθέσεις των μικρών νεκρών παιδιών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις