Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το σπιράλ του Πέτρου Ψωμά επισκέπτεται τις θεατρικές σκηνές της Πάτρας

Το σπιράλ του Πέτρου Ψωμά επισκέπτεται τ...

Ήδη πήγε στο Μηχανουργείον, στο Όροφως και στις Γραμμές Τέχνης

Επισκέψεις σε όλες τις θεατρικές επιχειρήσεις της Πάτρας ξεκίνησε πρόσφατα η δημοτική παράταξη «σπιράλ» με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά. Οι στόχοι πολλοί: συζητήσεις με τους θεατρικούς επιχειρηματίες της πόλης και καταγραφή της σημερινής κατάστασης, γνωριμία με τις ομάδες ανθρώπων που δραστηριοποιούνται γύρω από τη θεατρική παραγωγή και δράση, προβληματισμός γύρω από τη θεατρική δραστηριότητα στην πόλη και τις προοπτικές στη μετά covid εποχή, διαμόρφωση ενός προγράμματος που άπτεται της αυτοδιοίκησης και των πρωτοβουλιών που αξίζει να παίρνει ένας σύγχρονος δήμος σε σχέση με τους δημιουργούς και το πολιτιστικό επιχειρείν. 

Στις τρεις πρώτες συναντήσεις ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς συνοδευόταν από την Εύη Μαμίδη, συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας #Πολιτισμός, την Άκια Σταμάτη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και μέλη του #Πολιτισμός της παράταξης (Γεωργία Ηλιοπούλου, Σεσίλια Χαρμπίλα, Αλέκα Ράπτη, Ηλίας Ηλιόπουλος).

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο» στην οδό Ευμήλου 2, η αντιπροσωπεία του σπιράλ συναντήθηκε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γεράσιμο Ντάβαρη, ο οποίος διευθύνει το χώρο. Η επόμενη επίσκεψη έγινε στο Κέντρου Πολιτισμού «Όροφως» στην Όθωνος Αμαλίας 112. Την καλλιτεχνική διευθύντρια του νέου θεατρικού χώρου, ηθοποιό, σκηνοθέτη και ενδυματολόγο Ελένη Καραμούζη πλαισίωναν οι συνεργάτες της Έφη Κεραμίδα – ηθοποιός, σκηνοθέτης και Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος – τεχνικός του θεάτρου.

Τέλος, στις «Γραμμές Τέχνης» στην Μαιζώνος 271, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Κανδηλιώτης σύστησε στους επισκέπτες του την ομάδα των κύριων συνεργατών του: Δημήτρη Χουρδούμη – ηθοποιός, Λαμπρινή Ζώτου – ηθοποιός, Ελένη Φιλιπποπούλου – ηθοποιός, υπεύθυνη social media, Ιωάννα Καλλιαμπάκου – υπεύθυνη παραγωγών, Γιώργο Επιτροπίδη  - ηθοποιός, Ελευθερία Παναγιωτοπούλου –σκηνογράφος, ενδυματολόγος, Άλκηστις Παναγιωτοπούλου – εικαστικός, Ανδρέα Παπαγιαννόπουλο – ηχολήπτης, φωτιστής, Άρτεμις Χαραλαμπίδη – χορογράφος, Νίκο Δεληβοριά – πιανίστας και Αντριάνα Γουλιμή – τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις