Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το Καταφύγιο αδέσποτων στο Δρέπανο

Ο Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το Καταφύ...

Εκεί συναντήθηκε με τους μαθητές και τις δασκάλες, της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, του Δήμου Αιγιαλείας που ξεναγήθηκαν στο χώρο

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, μαζί με την Σύμβουλό του σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων, Άντα Δημοπούλου το καταφύγιο Αδέσποτων ζώων του Δήμου στο Δρέπανο, προκειμένου να συναντηθούν με τους μαθητές και τις δασκάλες, της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, του Δήμου Αιγιαλείας, τους οποίους συνόδευε η διευθύντρια του Σχολείου.

Οι μικροί μαθητές, ξεναγήθηκαν από τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, στους οποίους φιλοξενούνται τα σκυλιά, ενώ τα παιδιά έδειξαν την αγάπη, αλλά και την παιδεία τους. προσφέροντας στον Δήμαρχο και τους εργαζόμενους, ζωγραφιές τους με μηνύματα, όπως: «Η αγάπη δεν αγοράζεται. Υιοθετήστε», «Είμαι μικρούλι σαν και σένα, γίνε η οικογένειά μου» κ.α.

Παράλληλα μέσω του παιχνιδιού των ερωταπαντήσεων, η κα. Δημοπούλου, βοήθησε τα παιδιά να καταλάβουν, ότι και τα ζώα έχουν την ίδια ανάγκη με τους ανθρώπους, για αγάπη, τροφή, νερό και στέγη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις