Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοφία Βόσσου: Ο έρωτας για τον οποίο έγραψε το «φιλαράκι»

Σοφία Βόσσου: Ο έρωτας για τον οποίο έγρ...

Δείτε το βίντεο

Στη μουσική εκπομπή -με άρωμα από τη δεκαετία του ‘80- «Chart Show», βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Βόσσου όπως είδαμε το βράδυ του Σαββάτου (2/4). Η τραγουδίστρια, η οποία έχει «σημαδέψει» μία ολόκληρη εποχή με την επιτυχία «Φιλαράκι» μίλησε εκτενώς για το ομώνυμο τραγούδι αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ιστορίας του.

Ειδικότερα, όταν ο ισχυρός άντρας της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ρώτησε την τραγουδίστρια πώς έγραψε το τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή φάνηκε να γνωρίζει την απάντηση, λέγοντας «Α μεγάλη ιστορία» και τότε το λόγο πήρε η Βόσσου ώστε να λύσει κάθε απορία αναφορικά με τη «μεγάλη ιστορία».

Όπως εξομολογήθηκε, στο παρελθόν είχε ταξιδέψει με τη Μαίρη Δημητριάδη για να τραγουδήσουν στη Νεράιδα. «Εγώ ήμουν ερωτευμένη εκείνη την εποχή» είπε η Σοφία Βόσσου και συνέχισε: «Έλα που χάθηκε ο έρωτας, εξαφανίστηκε. Είχε τον λόγο του, όχι από κακό ο καημένος. Εμφανίστηκε μετά. Δεν ήξερα, δεν είχαμε και κινητά. Και έχω εγώ μία κιθάρα που παίζω τρία τέσσερα ακόρντα, δεν παίζω κιθάρα. Κλάμα εγώ μαύρο, η Μαίρη να με παρηγορεί με τη φωτογραφία δίπλα του “συγχωρεμένου” και βγήκε το “Φιλαράκι” μετά».

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε, ότι ο άνδρας, για τον οποίο έγραψε την επιτυχία της, το έμαθε πολλά χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight