Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο σοκαρισμένος πατέρας, η νεκρή σπιτονοικοκυρά και η στάση της οικογένειας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο σοκαρισμένος πατέρα...

Η υπόθεση έχει εξελίξεις

Ο  Μάνος Δασκαλάκης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών του και τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώνει σοκαρισμένος που δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», είπε στο thebest ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη κι ότι άμεσα θα τοποθετηθεί.

Από την πλευρά του, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος δηλώνει «χαλαρή» τη στάση του πατέρα καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα, η μητέρα των παιδιών του σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους. Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση κι ότι θα πρέπει να ερευνηθεί η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών αλλά και να ερευνηθεί σε βάθος ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς.

«Η σύλληψη της μητέρας από την Πάτρα δεν θα είναι η τελευταία»

Κι άλλες συλλήψεις «βλέπει» ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, του αναφέρθηκε εκτενώς στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή σε αυτόν τουλάχιστον της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

«Με ειδοποίησαν φίλοι ότι υπάρχει τάφος που ενοικιάστηκε για 3 έτη με πληρωτή τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη. Πάνω στον τάφο, υπήρχαν σε μια ταινία, πάνω σε σταυρό, γραμμένα τα εξής: "Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020", που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς, την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της. Εγώ είχα μάθει από φίλους ότι η μακαρίτισσα ήταν άθεη και είχε γίνει καύση της σορού και όχι ταφή. Πάνω στον τάφο υπάρχει η φωτογραφία ενός ανδρός 45 ετών που δεν είχε σχέση με την νεκρή. Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκουμε πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας και πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος ενώ η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι και είχε προβλήματα κινητικότητας. Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας.

Εκτός από το σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια και το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, είχε και άλλη ακίνητη περιουσία η γυναίκα αυτή και έπαιρνε και την σύνταξη του μακαρίτη του άνδρα της που ήταν δικηγόρος. Είχε ακίνητη περιουσία που είχε πουληθεί και είχε συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό», ανέφερε ο κ. Ρουγκάλας.

Στο πλευρό της Ρούλας, η αδερφή και η μητέρα της

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, έφτασαν χτες το απόγευμα στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Οι δύο γυναίκες έφτασαν με ένα μαύρο Citroen, το οποίο έκανε ολιγόλεπτη στάση ακριβώς έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Κρατούσαν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και ένα κιβώτιο με νερά. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι φορούσαν κουκούλες και δεν ήθελαν να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ, έπειτα από πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίοι τις ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, είπαν «αφήστε μας ήσυχες».

«Κάνε μας τη χάρη» είπε ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει.

Περίπου δύο ώρες μετά, οι δύο γυναίκες αποχώρησαν από τη ΓΑΔΑ, κρατώντας πάλι τα ίδια πράγματα με τα οποία είχαν ήδη φτάσει. Ένα σακ βουαγιαζ και ένα κιβώτιο με νερά.

Βγαίνοντας από το κτίριο, δεν θέλησαν και πάλι να κάνουν κάποια δήλωση ούτε να δώσουν πληροφορίες για το τι είπαν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Δείξτε λίγο σεβασμό» είπε μόνο η μητέρα προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, πριν επιβιβαστεί στο ίδιο όχημα, με το οποίο είχαν έρθει.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις