Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα συνόδεψε ο Κώστας Μάρκου

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην...

Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας & ο Κ. Μάρκου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία αυτήν την περίοδο οφείλονται στην απουσία αποτελεσματικής διαχείρισης από την Κυβέρνηση

Οι παραγωγικές τάξεις και η νεολαία της Αχαΐας υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, ο οποίος συνομίλησε εκτεταμένα με εκπροσώπους τους. Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδεψε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου ενώ η βουλευτής του Αχαΐας του κόμματος και Τομεάρχης πολιτισμού, Σία Αναγνωστοπούλου δεν κατάφερε να βρίσκεται παρούσα λόγω ασθένειας.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης τέθηκαν τα προβλήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και του κινδύνου της κοινωνικής συνοχής στον οποίο οδηγείται η χώρα μας.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Κώστας Μάρκου, σε κάθε αφορμή κατά την σημερινή περιοδεία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία αυτήν την περίοδο οφείλονται στην απουσία αποτελεσματικής διαχείρισης από την Κυβέρνηση και ειδικά από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο που ήρθε σε επαφή μαζί τους, ήταν η ευχή να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω καταστροφική πορεία που συνεπάγεται ο τρόπος που κυβερνάται ο τόπος. Όπως σχολίασε ο κ. Μάρκου σε ραδιοφωνικό σταθμό, η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση  στην χώρα μας ξεκίνησε πριν ενσκήψει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα αποτελέσματα του οποίου ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί. Τούτου δοθέντος, εστίασε στην ανάγκη που υπάρχει να αλλάξουν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις