Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρόμος για 16χρονο: 17χρονος τον μαχαίρωσε και τον λήστεψε

Τρόμος για 16χρονο: 17χρονος τον μαχαίρω...

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 16χρονος έξω από σχολείο της Αθήνας, καθώς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και έπεσε θύμα ληστείας.  Για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ένας 17χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή των Πατησίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Μαρτίου, έξω από σχολικό συγκρότημα στη Γκράβα, ένας 17χρονος Αλβανός πλησίασε τον 16χρονο και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισε και του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνό του, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 17χρονος και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 Σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, μεταξύ των οποίων και το κλεμμένο από τον 16χρονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις