Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχολεία: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα

Σχολεία: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τι...

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα 2022 έχει ξεκινήσει και απέχει λιγότερο από ένα μήνα. Τα σχολεία είναι ένα βήμα πριν κλείσουν και πάλι για δύο εβδομάδες, για τις καθιερωμένες διακοπές των εορτών.

Γονείς, μαθητές και δάσκαλοι περιμένουν τις διακοπές του Πάσχα για λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Μετά από δύο χρόνια κορονοϊού, φέτος, υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, με τις οικογένειες να ενώνονται και πάλι και τους εκπαιδευτικούς να επιστρέφουν στη βάση τους για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Κυριακή του Πάσχα για φέτος είναι στις 24 Απριλίου, ενώ η εορτή του Αγίου Γεωργίου μία ημέρα αργότερα, στις 25 Απριλίου.

Έτσι, η τελευταία ημέρα των μαθημάτων πριν από το Πάσχα 2022 θα είναι η 15η Απριλίου. Η τελευταία Παρασκευή δηλαδή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία επαναλειτουργίας τους, με την πιο πιθανή να είναι η Τρίτη 3 Μαΐου, καθώς η Πρωτομαγιά πέφτει Κυριακή και συνήθως μεταφέρεται ο εορτασμός της, μία ημέρα μετά. Φέτος πιθανότατα να εορταστεί τη Δευτέρα 2 Μαΐου, κι έτσι οι μαθητές να παρατείνουν τις διακοπές τους για ακόμη μία ημέρα.

newsbomb

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις