Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρναούτογλου: Σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο- Πότε αναμένεται ..."θερμή εισβολή" - ΒΙΝΤΕΟ

Αρναούτογλου: Σκαμπανεβάσματα στη θερμοκ...

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα αναμένονται το επόμενο 48ωρο στη χώρα ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου την 25η Μαρτίου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες. Όπως τονίζει, η θεοκρασία στην Αττική θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Θεσσαλονίκη τους 21 βαθμούς.

Όμως το Σάββατο (26/3) θα εμφανιστεί βοριάς με ψυχρές αέριες μάζες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το Σάββατο να ψυχράνει αρκετά σε σχέση με την 25η Μαρτίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα (28/3), αναμένεται να είναι ζεστός για την εποχή ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης. Την ίδια ώρα, τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μετακινηθούν και ανατολικότερα. Την Τρίτη (29/3) τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν, ενώ κάποια σύννεφα θα παραμείνουν στα βορειοανατολικά.

Όπως υπογραμμίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, προς το τέλος του μήνα, αναμένεται θερμή εισβολή προς τα νότια νησιωτικά τμήματα μαζί με συννεφιά και σκόνη και υπάρχει το ενδεχόμενο στη βόρεια Κρήτη η μετάβαση να είναι απότομη από τον χειμώνα στο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις