Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σημαντική η συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας στην 3η ημέρα καριέρας του ΟΑΕΔ

Σημαντική η συμμετοχή του Εμπορικού Συλλ...

Το περασμένο Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στο ξενοδοχείο Αστήρ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19/3/2022 στο ξενοδοχείο Αστήρ, στην Πάτρα η 3η Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, με την ευκαιρία μεταφέραμε στον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη στον υπουργό Ανδρέα Κατσανιώτη και στους βουλευτές Αχαΐας, κα Αλεξοπούλου, κ. Τσιγκρή και κ. Φωτήλα το αίτημα του εμπορικού κόσμου για μεγαλύτερη στελέχωση του ΟΑΕΔ με εργοδοτικούς συμβούλους και για στοχευμένες ενέργειες ενίσχυσης των μικρών κι μεσαίων επιχειρήσεων που είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος στήριξης της κοινωνίας, της οικονομίας και καταπολέμησης της ανεργίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας συμμετείχε με σκοπό να βοηθήσει τα μέλη του στην σύζευξη της προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Το περίπτερο του Εμπορικού συλλόγου είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.  Εκατοντάδες συμπολίτες με ιδιαίτερες δεξιότητες, ικανότητες και προσόντα που αναζητούν εργασία ήρθαν σε επαφή μαζί μας  και έδωσαν το βιογραφικό τους.

Αναδείχθηκαν και μέσω αυτής της επαφής με τον πιο εμφατικό τρόπο τα τεράστια χρόνια προβλήματα στην αγορά εργασίας  και το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη νεολαία μας και όχι μόνον.

Ο Εμπορικός Σύλλογος δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να στείλουν στο mail ([email protected]) τις θέσεις εργασίας που έχουν ανάγκη και προσφέρουν σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον ούτως ώστε όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση, «να αποστείλουμε τα αντίστοιχα βιογραφικά και να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους εργαζόμενους. Η μεγαλύτερη επένδυση για μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, οι συνεργάτες της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις