Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πότε θα βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών; - Νέα στοιχεία για τους θανάτους των παιδιών

Πάτρα: Πότε θα βγει το πόρισμα των ιατρο...

Τι ειπώθηκε σε διαδικτυακή συζήτηση με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο και τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

Σε αποκαλύψεις προέβη το βράδυ του Σαββάτου σε «χώρο» στο προφίλ του στο Τουίτερ ο δημοσιογράφος του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με την υπόθεση των τριών αδικοχαμένων παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Ο «χώρος» του κ. Λαμπρόπουλου μάζεψε πολύ κόσμο για τα δεδομένα του ελληνικού Τουίτερ, με περίπου 4.000 χρήστες να συμμετέχουν, ενώ λόγω της συμφόρησης, πολλοί αντιμετώπισαν προβλήματα με τη σύνδεση. Στην διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχε και ο Πέτρος Κουσουλός.

Όπως αναφέρουν χρήστες του Τουίτερ που παρακολούθησαν τη συζήτηση, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε πως η αδερφή της μητέρας είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επιπλέον, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε ότι οριστικές απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση θα έχουμε γύρω στις αρχές Μαΐου, δηλαδή σε περισσότερο από ένα μήνα από σήμερα. Αυτό συμβαίνει γιατί τότε θα βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, σε σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η αδικοχαμένη 9χρονη είναι στοιχείο-κλειδί.

Επιπλέον, ο κ. Λαμπρόπουλος είπε με νόημα ότι αν υπάρχει στόχευση σε ένα πρόσωπο, τότε αυτό καλείται για κατάθεση τελευταίο. Τέλος, ο δημοσιογράφος είπε πως δεν θεωρεί πως υπάρχουν οικονομικά κίνητρα τα οποία να έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση.

 

Μπουζιάνης: «Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου»

Ο ιατροδικαστής της Τζωρτζίνας, Σωτήρης Μπουζιάνης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την έρευνα που είναι σε εξέλιξη, τονίζοντας οτι «δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για την αιτία θανάτου»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις