Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η deadline day για το takeover της Τσέλσι

Η deadline day για το takeover της Τσέλσι

Οι Σαουδάραβες που ετοιμάζουν τη «βόμβα» και οι ανεπιθύμητοι Ρίκετς

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τσέλσι. Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι «μπλε» έχουν σοβαρά προβλήματα, καθώς δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα... βασικά, με τα Μέσα του Νησιού να αναφέρουν πως εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις, οι «μπλε» θα έχουν θέματα και στο Champions League, με την UEFA να αναμένεται να ανακοινώσει πως τα εντός έδρας παιχνίδια των Λονδρέζων στο φετινό Champions League θα γίνουν χωρίς θεατές, μέχρι να αλλάξει επισήμως ιδιοκτησία ο σύλλογος.
Αγωνιστικά η Τσέλσι δεν μοιάζει να έχει επηρεαστεί από όλα όσα συμβαίνουν εκτός, καθώς η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διανύει ένα φοβερό σερί με συνεχόμενες νίκες, «κλειδώνοντας» παράλληλα και την παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League.
Την ίδια ώρα, η διοίκηση των «μπλε»... τρέχει την πώληση μαζί με την κυβέρνηση και την Raine Group που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους αγοραστές, ευελπιστώντας να βρεθεί σύντομα η λύση και να τελειώσει ολοκληρωτικά η υπόθεση μέσα στον μήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports