Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κιμ Καρντάσιαν: Πανευτυχής στη Ντετζένερις για το νέο έρωτα, το Instagram απέκλεισε τον πρώην

Κιμ Καρντάσιαν: Πανευτυχής στη Ντετζένερ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, γ@@ το, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου» είπε στον εαυτό της, όπως περιέγραψε

Ευτυχισμένη στο πλευρό του 28χρονου νεουορκέζου κωμικού και showman Πιτ Ντέιβιντσον δηλώνει η πασίγνωστη 41χρονη reality queen Κιμ Καρντιάσιαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στην εκπομπή της Ελεν Ντετζένερις. Για πρώτη φορά σε τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για το νέο της έρωτα παρά την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουεστ.   Ομολόγησε πως στο πρόσωπο του νεαρού αγαπημένου της βρήκε την χαρά που έψαχνε μετά το διαζύγιο: «Είπα «Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, γ@@ το, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου. Και το έκανα και πήρα τον χρόνο μου. Βρήκα την ευτυχία και είναι τόσο ωραία. Θέλω να την κρατήσω για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Κιμ είπε μεταξύ άλλων και για το διαδίκτυο όπου αποκαλύφθηκε αρχικά η νέα της σχέση:«Έχω τις πιο γλυκές φωτογραφίες μας και θέλω να πω «Ω, Θεέ μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι, αλλά μετά λέω «Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Μην ποστάρεις συνέχεια τόσα πολλά». Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού πριν το Instagram, οπότε δεν ξέρει ποιοι είναι οι κανόνες σχετικά με τις δημοσιεύσεις της στα social media.

Την ίδια στιγμή  ο πρώην της  έχει επιδοθεί σε έναν «πόλεμο» αναρτήσεων κατηγορώντας τον Πιτ για χρήση ναρκωτικών και πως θα παρασύρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ο 44χρονος ράπερ προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε αναφορά στον αντίζηλό του πως μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης κάθε 2 μήνες.

Ωστόσο, η δημοφιλής πλατφόρμα Istagram αποφάσισε να τον σταματήσει. Aνέστειλε τον λογαριασμό του στο  (@kanyewest) για 24 ώρες, για παραβίαση των πολιτικών σχετικά με τη ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και την παρενόχληση, όπως εξήγησε εκπρόσωπος της Meta στο E! Νews.

 Ο εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι η εταιρεία λαμβάνει συχνά πρόσθετα μέτρα κατά των λογαριασμών που παραβιάζουν επανειλημμένα τους κανόνες, συμπληρώνοντας ότι θα προσθέσει περισσότερες κυρώσεις εάν ο Γουεστ συνεχίσει να αγνοεί τις πολιτικές τους. Τo προφίλ του αυτή τη στιγμή είναι «ανοιχτό» στους χρήστες, όμως είναι διαθέσιμες μόνο οι τελευταίες οκτώ δημοσιεύσεις. Ετσι η Κιμ βρήκε το δίκιο της και ζει πιο ήρεμη το νέο της ειδύλλιο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View