Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "2η διεθνής συνάντηση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού", θα γίνει στην Πάτρα

Η "2η διεθνής συνάντηση για τον εορ...

Στις 22 Mαρτίου 2022 στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Αμφιθέατρο Κτιρίου Δ) στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Νερό

Στην Πάτρα πρόκειται να διεξαχθεί η "2η διεθνής συνάντηση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού", στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Αμφιθέατρο Κτιρίου Δ) στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Νερό.

Στόχος της συνάντησης (workshop) είναι να επιδιωχθεί η αναζήτηση αποτελεσματικών τρόπων συνεργασίας των επιστημονικών Διεθνών και Εθνικών Οργανώσεων που ασχολούνται με την ιστορία του νερού και των υγρών αποβλήτων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Mαρτίου 2022 (Παγκόσμια Ημέρα Νερού), με θέμα «Water, Wastewater and Environment: Technology, Traditions and Culture».

Στη διεθνή αυτή συνάντηση θα εξετασθούν μεταξύ των άλλων και οι συνέργειες μεταξύ των διαφόρων οργανώσεων νερού και αποβλήτων από μέλη διαφόρων επιστημονικών ομάδων εμπειρογνωμόνων ανά τον κόσμο.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού,  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρών, των Επιστημονικών και Επιχειρηματικών Επιμελητηρίων.

 Τα κύρια θέματα της συνάντησης θα είναι:

-Η συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες κοινών δράσεων από όλους τους οργανισμούς επιστήμης των νερών  και των υγρών αποβλήτων

- Η μελλοντική συνεργασία σε επιστημονικά πεδία διαχείρισης νερών και αποβλήτων.

Η διεθνής συνάντηση της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, αλλά θα υπάρχει σύνδεση για δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής λόγω της πανδημίας Covid 19.

*Την σχετική πρόσκληση απευθύνει ο Καθηγητής Δρ. Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης, Διευθυντής Εργαστηρίου Τεχνολογιών Αειφορικής Διαχείρισης Αποβλήτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις