Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνω από 200 δρομείς στο KoumariaTrailRace έτρεξαν για τα παιδιά στον Ομπλό

Πάνω από 200 δρομείς στο KoumariaTrailRa...

Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στάθηκε αρωγός στο εγχείρημα που είχε σκοπό τη στήριξη του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα Πάτρας & της Κιβωτού της Αγάπης

Ο πρώτος ερασιτεχνικός αγώνας Ορεινού τρεξίματος KoumariaTrailRace ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή του Ομπλού το πρωί της τελευταίας Κυριακής του Φλεβάρη, με τη συμμετοχή 97 δρομέων για τη διαδρομή των 22 χιλιομέτρων και 113 δρομέων για τη διαδρομή των 12 χιλιομέτρων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στάθηκε αρωγός και αγκάλιασε την προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε για τη στήριξη του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα Πάτρας και της Κιβωτού της Αγάπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του Koumaria ΤrailRace , στην ερασιτεχνική ομάδα δρομέων «ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ» , στη Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας , στον  ΑΣ ΑΚΡΟΣ Κολύμβηση Τρίαθλο Πάτρας TriathlonAquatics μα  και σε όσους συμμετείχαν και παρευρέθηκαν στην πολύ επιτυχημένη αυτή διοργάνωση. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες που όχι μόνο καθιστούν την Πάτρα ξανά στο επίκεντρο των δρομικών εκδηλώσεων, αλλά συνεισφέρουν και στο πολύ σημαντικό και σπουδαίο έργο συλλόγων όπως η ΦΛΟΓΑ ΠΑΤΡΑΣ και ιδρυμάτων όπως Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Ανανεώνουμε όλοι μαζί το ραντεβού στο 2ο KoumariaTrailRace το Γενάρη του 2023”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις