Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγ. Θεοδώρων στα Δεμένικα το Σάββατο ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγ. Θεοδ...

Θα προεξάρχει στην αρχιερατική Θεία λειτουργία το πρωί και θα κηρύξει το Θείο λόγο

Κανονικά έχει επιστρέψει στα ιερατικά του καθήκοντα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου 2022 χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας παρέστη στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών & συγχοροστάτησε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, στον Α’ Κατανυκτικό Εσπερινό.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 το πρωί ο κ. Χρύσανθος θα βρίσκεται στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων στα Δεμένικα όπου θα προεξάρχει της πανηγυρικής Θείας λειτουργίας ενώ θα κηρύξει και το Θείο λόγο.

Να αναφέρουμε πως το Σάββατο 12/3 τιμάται από την εκκλησία μας το θαύμα δια κολλύβων του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος. Στον ιερό ναό στα Δεμένικα απόψε παραμονή της εορτής, στις 6.30 τελείται εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θα ακολουθήσουν οι Α’ Χαιρετισμοί στην Παναγία. Θα λειτουργήσει ο αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Μήλιας, από την ιερά Μονή Ομπλού.

Το Σάββατο 12/3 στις 6 το απόγευμα θα ψαλεί μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση υπό του αρχιμανδρίτη π. Αρτεμίου Αργυρόπουλου, ο οποίος διατελεί και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις