Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα - Τι είναι το σύνδρομο "ταχύ βραδύ" που επικαλείται η μητέρα για την Τζωρτζίνα

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα -...

Ποια εικόνα έχει σχηματίσει μέχρι τώρα το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, και συγκεκριμένα με αυτόν της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Live News" του Mega, γιατροί που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων ανέφεραν ότι από τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί και έχουν περιέλθει σε γνώση τους, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών.

 Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα, με τους επιστήμονες να χαρακτηρίζουν εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Τι είναι το σύνδρομο "ταχύ βραδύ"
Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε και στο σύνδρομο που γίνεται λόγος από την πλευρά της μητέρας για καρδιακή αρρυθμία του παιδιού, πότε να έχει ταχυκαρδία και πότε βραδυκαρδία, και με το οποίο εξηγεί τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αυτό ονομάζεται "σύνδρομο ταχύ βραδύ", το οποίο -όπως αναφέρουν κορυφαίοι γιατροί- οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Τέλος, σύμφωνα με το Mega, το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει φτάσει περίπου στο 25-30% της συνολικής έρευνας. Έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με το θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από τη Τζωρτζίνα.

Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται. Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το "Αγλαΐα Κυριακού". Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις